Due to staff shortage, be aware of longer delivery times.
Official dealer Ball Mason Jars
Worldwide Delivery
Delivery between 3-5 working days
Discount for retail/wholesale

Salads on the go

  • Geplaatst op
  • Door Masonjar
  • 0
Salads on the go

Zware carnaval gehad? Wij hebben een paar gezonde recepten voor salads-on-the-go!

 

Carnaval kan naderhand als een zware tijd voelen – je eet vrijwel niets voedzaams, drinkt de hele dag en staat ook nog eens in een relatief koud carnavalspak buiten naar de optocht te kijken. Kortom: een enorme aanslag op je weerstand. Tijd voor een vitamineboost: een overheerlijke salade!


Salade-on-the-go: how to?

Om je salade zo lang mogelijk te kunnen bewaren is het belangrijk om te starten met een dressing. Hiermee voorkom je dat de dressing niet direct in alle groenten trekt waardoor de smaak te overheersend wordt. TIP: een BNTO is ook een goede oplossing! Dit is een apart bakje dat je aan de deksel van je mason jar kan bevestigen. Ideaal voor de dressing, nootjes of croutons!

Wanneer je geen gebruik maakt van de BNTO, dan zal de tweede laag altijd in de dressing liggen. Zorg er dus voor dat hier een stevige groente komt te liggen, zoals bonen, tomaten of paprika.

Het laagjes maken kan vervolgens beginnen! Kies de ingrediënten die jij lekker vindt en sluit vervolgens af met de sla. Maak de sla wel altijd eerst goed droog voordat je het in de mason jar stopt! Dan blijft de hele salade het lekkerst.

Je kan de salade altijd nog aftoppen met bijvoorbeeld kaas of nootjes. Op deze manier kan je elke dag weer een gezonde lunch meenemen naar je werk!


Nog meer inspiratie!

Om je weerstand weer snel op peil te krijgen, is een gezond voedingspatroon de eerste stap. Neem in plaats van die boterham met een plak kaas een heerlijk, gezonde salade-on-the-go in een masonjar mee! Check dit filmpje voor een aantal lekkere, maar vooral voedzame salades:

 

https://www.youtube.com/watch?v=Le5aJLn1Ehc&index=1&list=PL7Ax6CP9_hgPkIRghDiNaycr7bTTU3mcj 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Official dealer Ball Mason Jars
Worldwide Delivery
Delivery between 3-5 working days
Discount for retail/wholesale