Due to staff shortage, be aware of longer delivery times.
Official dealer Ball Mason Jars
Worldwide Delivery
Delivery between 3-5 working days
Discount for retail/wholesale

Retail Wholesale

Mason Jars reseller worden

Mason Jars Groothandel

Wil je zelf Mason Jars verkopen in jouw webshop of winkel? Als officiële dealer van Ball Mason Jars hebben wij een grote voorraad aan originele Mason Jars producten en accessoires. Dankzij onze grote voorraden kunnen wij altijd een aanbod op maat leveren. Als Mason Jars groothandel leveren wij de bestelde producten snel en goed verpakt op het door jou aangegeven adres. Indien op voorraad verzenden wij de bestelling de eerstvolgende werkdag.

Daarnaast zijn we niet alleen Mason Jars leverancier in Nederland en België, maar in heel Europa. Hierdoor ben je bij ons aan het juiste adres voor je zakelijke inkopen voor jouw winkel, webshop, horecaonderneming of evenementen bedrijf.

 

Mason Jars zakelijk / B2B inkopen 

Benieuwd naar de voorwaarden en prijzen van onze Mason Jar groothandel? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij staan altijd voor jou klaar met passend advies.

Contactpersoon: Denise Grootendorst
Telefoonnummer:
076-2050387
E-mail adres:
 [email protected]

Plaats direct een bestelling, maak een account aan en bestel online.

 

Premium Service voor B2B

Als B2B reseller of inkoper geniet je van speciale premium service. Vanwege onze ervaring en grote voorraad Mason Jars kunnen wij als Mason Jar groothandel de volgende voordelen bieden:

  • Groot assortiment aan originele Mason Jars en accessoires 

  • Producten van hoogwaardige kwaliteit voor professioneel gebruik 

  • Deskundig en op maat advies voor jouw bedrijf 

  • Aantrekkelijke tarieven 

  • Snelle en veilige levering 

 

Tip: Mason Jars in de Horeca! 

Open je binnenkort een juicebar of lunchroom? Serveer de drankjes en gerechten op een originele manier: in een Mason Jar! Wij hebben een groot assortiment aan drinking mugs en andere Jars die goed gebruikt kunnen worden voor het nuttigen van drankjes of serveren van gerechten. Daarnaast hebben we ook verschillende accessoires zoals papieren rietjes en prachtige serveerplanken. Mason Jar adviseert graag bij het samenstellen van een compleet pakket dat past bij jouw onderneming.

 

Jouw merk zichtbaar op Ball Mason Jars?

Maak jouw merk zichtbaar met Ball Mason Jars! Logo’s kunnen worden bedrukt op de jar, of breng een sticker aan op de deksel. Personaliseer jouw Ball Mason Jars!

Stuur een mail naar [email protected]l of bezoek de shop en laat je inspireren!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Official dealer Ball Mason Jars
Worldwide Delivery
Delivery between 3-5 working days
Discount for retail/wholesale