Due to staff shortage, be aware of longer delivery times.
Official dealer Ball Mason Jars
Worldwide Delivery
Delivery between 3-5 working days
Discount for retail/wholesale

Betaalmethoden

Betalen & Geldzaken

iDeal - via Multisafepay
Alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Je kunt direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Dit is de snelste betaalmethode. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je internetbankiert, kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.
Paypal & Creditcards
Paypal is een veilde veilige, eenvoudige manier van online betalen met creditcards of een bankoverschrijving. Door het ingeven van slechts een e-mailadres en wachtwoord kan al een betaling worden gedaan.
Bancontact / MisterCash - via Multisafepay
Met MisterCash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via MisterCash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.
SofortBanking
Klanten in Duitsland (vooral hier is SofortBanking erg populair), Oostenrijk, Zwitserland en België kunnen op deze manier veiliger en sneller betalen.
Veilig Betalen - Beveiligde internetverbinding bij betalen
Je betaalgegevens worden verstuurd door het gebruik van Secure Socket Layers (SSL), een geavanceerd beveiligingssysteem voor internet, om je gegevens te beschermen. Om de veiligheid van het bestelproces te garanderen, worden alle gegevens – inclusief naam, adres en uw bank- of creditcardgegevens – gecodeerd verstuurd via een beveiligde server van Multisafepay. Zodoende zijn alle bank-, creditcard- en adresgegevens beveiligd in het bestelsysteem.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Official dealer Ball Mason Jars
Worldwide Delivery
Delivery between 3-5 working days
Discount for retail/wholesale