Due to staff shortage, be aware of longer delivery times.
Official dealer Ball Mason Jars
Worldwide Delivery
Delivery between 3-5 working days
Discount for retail/wholesale

Een Zero Waste Lifestyle met Ball Mason Jars

Een Zero Waste Lifestyle met Ball Mason Jars

In september geven we extra aandacht aan een Zero Waste leefstijl. Zero waste draait om het zo min mogelijk produceren van afval. Producten en materialen worden op een milieubewuste manier hergebruikt en gerecycled. In dit blog geven we wat meer aandacht aan dit onderwerp, omdat het goed aansluit bij de missie van Ball Mason Jars.

Wat houdt een Zero Waste Lifestyle in?

Een groot misverstand over de term zero waste is dat het per definitie haalbaar is. Een zero waste lifestyle is niet pas geslaagd op het moment dat je geen afval meer produceert. Zelfs in de meest ideale wereld lijkt dat op dit moment niet mogelijk, maar je kunt wel heel veel stappen zetten in de goede richting. Bewustwording is stap 1. Een zero waste lifestyle draait volgens zero waste goeroe Bea Johnson om een simpeler leven. Een leven waarin je ervaringen verkiest boven dingen.

Elimineer plastic in huis

Deze maand zijn er veel goede Zero Waste initiatieven gestart om duurzaamheid in ons aan te wakkeren! Een voorbeeld is het Zero Waste Project van Jessie en Nicky, de focus ligt op het ontwikkelen van een meer duurzame leefstijl. Ben jij je bijvoorbeeld bewust van de hoeveelheid plastic in je kasten thuis? Een stap in de goede richting is het elimineren van plastic in huis. Bewaar je voedsel en producten op een duurzame manier in Ball Mason Jars.

Een groot voordeel van het bewaren van je voedsel in Ball Mason Jars is dat het je voedsel langer vers houdt door de afsluitbare deksel. Daarnaast is glas eindeloos recyclebaar zonder dat het zijn kwaliteit verliest. Erg duurzaam dus! Nog niet helemaal overtuigd? Lees in dit blog 7 redenen waarom glas een meer verantwoorde keuze is dan plastic

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Official dealer Ball Mason Jars
Worldwide Delivery
Delivery between 3-5 working days
Discount for retail/wholesale