Due to staff shortage, be aware of longer delivery times.
Official dealer Ball Mason Jars
Worldwide Delivery
Delivery between 3-5 working days
Discount for retail/wholesale

Een stijlvol en opgeruimde keuken

  • Geplaatst op
  • 0
Een stijlvol en opgeruimde keuken

Een extra hulpje in de keuken is wel zo aangenaam. Soms kom je zowel handen als opbergruimte tekort. Jars van Ball Mason Jar zijn geschikt voor het opslaan van voedsel. Bespaar daarnaast opbergruimte in je keukenkast. Jars zijn niet verlegen en staan graag in de schijnwerpers, gewoon op het aanrecht dus.

Opgeruimd in stijl

Maak je keuken stijlvol met Ball Mason Jars. Het zijn niet alleen handige opbergers; ze laten je keuken er ook stijlvol en opgeruimd uitzien. Een 'clean desk policy', maar dan thuis in de keuken. De jars van Ball Mason Jar kunnen luchtdicht worden afgesloten door de geïntegreerde rubberen ring in de deksel. Dit maakt dat jars een uitstekende opslagplaats voor voedsel zijn. Je kunt er je pasta, rijst of kruiden in kwijt. Binnen een handomdraai heb je de juiste ingrediënten bij elkaar verzameld, doordat je in een oogopslag kunt zien wat er in de jars zit. Daarmee bespaar je ook nog eens een hoop tijd. 

Wecken

Van oorsprong is de Mason jar beroemd geworden vanwege zijn functionaliteit. In 1858 zijn ze ontworpen door John Landis Mason uit Philadelphia. Ze werden voornamelijk gebruikt om voedsel in te wecken en te bewaren. Tegenwoordig worden ze voor veel meer toepassingen gebruikt. Zoals een bloemenvaas, wandhouder of drinkbeker. De jars zijn daarnaast ook populair om de show mee te stelen aan tafel.

Bekijk hier het aanbod van jars voor een opgeruimde keuken in de shop.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Official dealer Ball Mason Jars
Worldwide Delivery
Delivery between 3-5 working days
Discount for retail/wholesale