Due to staff shortage, be aware of longer delivery times.
Official dealer Ball Mason Jars
Worldwide Delivery
Delivery between 3-5 working days
Discount for retail/wholesale

Opstaan met een ochtendritueel

  • Geplaatst op
  • 0
Opstaan met een ochtendritueel

Je dag starten met een fijn ochtendritueel, wat is die van jou? Geniet van de volle ochtendzon met de geur van de Ball Mason geurkaars op de achtergrond. Precies wanneer jij het nodig hebt zorgen wij voor wat meer sfeer in huis.

Structuur en rust

Ben je een ochtendmens of een avondmens? Het is helemaal niet erg om wat later op de dag op gang te komen, maar misschien kun je jezelf afvragen of daar echt vijf bakken koffie voor nodig zijn. Een ochtendritueel start direct nadat je ontwaakt bent en zorgt voor een aangenamere ochtend waardoor je veel productiever bent gedurende de dag.

Een ritueel dat werkt

Voordat je begint met het opstellen van een ritueel dat voor jou werkt, stel jezelf eens de vraag wat voor jou belangrijk is. Misschien wil je graag lichamelijk en geestelijk gezond zijn, dan is het een goed idee om te gaan hardlopen of mediteren. Een ochtendritueel kan ook bestaan uit het bed opdekken, een wandeling maken en theezetten. Het zijn taken waar je niet meer over na hoeft te denken, maar gewoon doet uit gewoonte. Precies in dat laatste zit een wijze les.

Stof tot nadenken

Je kunt jezelf een gewoonte aanleren, maar ook afleren. Misschien is iedere ochtend direct je mail checken niet het beste om te doen, maar zijn er veel fijnere dingen die je eerst wilt doen. Op deze manier sta je niet op met een hoofd vol werk gerelateerde issues die heus wel kunnen wachten, maar kom je gewoon even op adem. En als dat met vijf bakken koffie is, dan is dat met vijf bakken koffie, maar dan heb je er in ieder geval wel over nagedacht!

Waan jezelf in een bosrijke omgeving

Jouw ochtendritueel is pas geslaagd wanneer jij voor jezelf hebt beslist wat je het liefst doet. Mocht je geen bos in je achtertuin hebben voor een wandeling in de natuur, de geurkaars Sandal Wood van Mason Jar doet het bijzonder goed. Het geeft een heerlijk subtiele geur af van een mix van houtnoot waardoor je je even waant in een bosrijke omgeving.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Official dealer Ball Mason Jars
Worldwide Delivery
Delivery between 3-5 working days
Discount for retail/wholesale