Due to staff shortage, be aware of longer delivery times.
Official dealer Ball Mason Jars
Worldwide Delivery
Delivery between 3-5 working days
Discount for retail/wholesale

Bloemen voor een positieve flow

  • Geplaatst op
  • 0
Bloemen voor een positieve flow

Natuur en mens, dat gaat goed samen. De natuur heeft een helende werking op ons welzijn. Toch niet zo fan van een huis vol met planten? Iets subtieler mag ook, een bloemetje of drie, zo naast je bed? Perfect. Op deze manier blijf je een beetje in de meditatieve flow waaruit je zojuist bent ontwaakt.

Bloemen voor een positieve flow

Bloemen hebben een hoge aantrekkingskracht, en dat is niet voor niets zo. Je wordt niet alleen blij van de mooie en heldere kleuren van bloemen, je kunt er al je creativiteit in kwijt. Elke bloem heeft zo haar eigen symbolische waarde, zoals een rode roos de taal van de liefde spreekt, de klaproos laat ons slapen en dromen, de pinksterbloem staat voor vruchtbaarheid, de amaryllis voor trots, de zonnebloem voor licht en de pioenroos zorgt voor bescherming.

Reiniging en heling

Naast hun symbolische kracht zorgen bloemen voor een ontspannen gevoel in lichaam en geest. Dit komt door de schoonheid ervan wanneer je ernaar kijkt. Bloemen maken zoveel impact op het gestel van ons lichaam, dat ze het proces om beter te worden als je ziek bent versnellen, een goede reden dus om bloemen mee te nemen op ziekenbezoek. Een cadeau voor iemand anders, of voor jezelf. Verwen jezelf met een mooie bos bloemen, en waar kun je ze nu beter in decoreren dan in een mason jar? Precies.

Hoe langer ze goed blijven, hoe beter

Houd je bloemen gezond door ze om de paar dagen een centimeter schuin af te snijden aan de steel, het water te verversen en daarbij een klein scheutje chloor aan het water toe te voegen. Dit zorgt ervoor dat de bacteriën uit de vaas wegblijven zodat je bloemen langer kunnen blijven staan. Daarnaast voorkom je een kalkrand in de vaas. Een win-win situatie dus!

Ball Mason Jars zijn bij uitstek geschikt voor het schikken van een grote of kleine bos bloemen. Shop nu mason jar speciaal voor jouw bloemen, groot en klein.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Official dealer Ball Mason Jars
Worldwide Delivery
Delivery between 3-5 working days
Discount for retail/wholesale