Due to staff shortage, be aware of longer delivery times.
Official dealer Ball Mason Jars
Worldwide Delivery
Delivery between 3-5 working days
Discount for retail/wholesale

Goede voornemens 2019

  • Geplaatst op
  • 0
Goede voornemens 2019

2018 is bijna ten einde, en.. goede voornemens voor het jaar 2019 beginnen met goede plannen! Heb jij ze al opgeschreven? Een betere wereld begint bij jezelf, wij helpen je een handje. 

1. Go green! 

Heb je de #nowaste sticker al voorbij zien komen van Zero Waste Nederland? Deze sticker zorgt ervoor dat horeca en winkeliers kenbaar maken dat je je eigen verpakking kunt meenemen! Dit zorgt voor een stimulans aan het gebruik van eigen verpakkingen, in plaats van al het wegwerp materiaal. Een ideaal moment om te starten met de inkoop van je eigen verpakkingsmateriaal dus. Zoals deze Ball Mason Jars. 

 

2. Eet gezond!

Een veelgehoord goed voornemen, werken aan een gezonde lifestyle. Dat begint bij goede maaltijden, zoals salades en shakes. In Ball Mason Jars blijft je salade of shake hartstikke vers. Speciaal voor de healthy ones hebben wij een starterskit samengesteld. Shop verschillende healthy kits hier. 

 

3. Tijd voor ontspanning

Naast al het harde werken wordt het ook tijd om aandacht aan jezelf te geven. Deze kaars doet het in ieder interieur in ieder geval super goed. Deze geur verspreid zich subtiel door de hele ruimte en zorgt voor een ontspannen sfeer. Shop de geurkaars hier.

4. Slow down

Slow living, slow coffee, slow food.. de termen vliegen je om de oren, maar wat betekenen ze eigenlijk? Het leven gaat als een sneltreinvaart aan ons voorbij, dus wordt het tijd om de tijd stil te zetten. Hoe? Take it slow! Een stapje terug, met aandacht voor elkaar. De feestdagen mogen dan wel voorbij zijn, het geeft aan hoe belangrijk het is om samen te komen. De borrelplank zorgt voor een avond onbezorgd genieten met de lekkerste hapjes op tafel. Shop de borrelplank hier. 

5. Bezoek onze pop-up store

Over ontmoeten gesproken, meet us @ de pop-up store in Breda! Shop alle jars per stuk en extra voordelig in onze tijdelijke winkel. Daarnaast hebben we andere leuke aanbiedingen! Waaronder de healthy sets, geurkaars en borrelplank. Kom jij langs? Je kunt ons vinden @ Korte Brugstraat 15 in Breda. 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Official dealer Ball Mason Jars
Worldwide Delivery
Delivery between 3-5 working days
Discount for retail/wholesale