Due to staff shortage, be aware of longer delivery times.
Official dealer Ball Mason Jars
Worldwide Delivery
Delivery between 3-5 working days
Discount for retail/wholesale

Black Friday, happy shopping!

Black Friday, happy shopping!

Het kerstinkopen seizoen is begonnen, dat betekent een dag shoppen met korting. Shop vanaf vandaag tot en met zondag bij Mason Jar met 20% korting. Gebruik kortingscode BLACKMASON bij het afrekenen waarmee de korting wordt verrekend. Happy shopping!

Alles wat je altijd hebt willen weten over Black Friday

Black Friday is bij ons een fenomeen overgewaaid uit Amerika, buiten de leuke kortingen weten we eigenlijk verder niet zo goed waar het vandaan komt en waarom. Black Friday klinkt niet als een gezellige dag, net zoals Blue Monday, maar dat is het eigenlijk wel.

Black Friday is overgewaaid vanuit Amerika, waar ze Thanksgiving vieren de dag voor Black Friday. Het verwijst naar de enorme verkeersdrukte rond en in de stad op de dag na Thanksgiving.

Later ontstond er een nieuwe theorie, namelijk dat Black Friday de eerste dag zou zijn voor winkeliers waarop ze winst maken. Omdat dit de dag is waarop de kerstperiode begint. De winst wordt opgeschreven in zwarte inkt, en het verlies in rood. De zwarte inkt verwijst naar Black Friday.

Welke theorie waar is, daar valt slechts over te gissen. Black Friday symboliseert in ieder geval de populariteit rondom de kerstperiode. En dat is al een veel mooiere gedachtegang dan enkel de hunkering om spullen te kopen tegen hoge kortingen.  

Shoppen bij Mason Jar tijdens Black Friday

 

Comments

Leave a comment
* Your email address will not be published
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »
Official dealer Ball Mason Jars
Worldwide Delivery
Delivery between 3-5 working days
Discount for retail/wholesale