This week 15% discount! Use code: masonparty
Vandaag besteld morgen verzonden!
Gratis verzending vanaf 50,- binnen Nederland
Grootste aanbod
14 dagen retour garantie
FAQ
1 HOE PLAATS IK EEN BESTELLING?
1.1 HOE PLAATS IK EEN BESTELLING?

In de webshop vind je een overzicht van onze producten. Door op een product(categorie) te klikken wordt je doorgelinkt naar de betreffende bestelpagina.Overzicht bestelling 


Na elk product dat je bestelt, krijg je een overzicht van je winkelmandje. Hier kun je zien welke producten je tot nu toe hebt besteld, maar je kunt er ook je bestelling nog eenvoudig wijzigen. Als je nog meer wilt bestellen, dan klik je op "Verder winkelen". Zo niet, dan klik je op "Naar mijn gegevens". Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief btw.Gegevens


Na je bestelling te hebben afgerond, kun je je gegevens en je bezorgadres invoeren. Als je al een keer besteld hebt bij Masonjar, dan heb je al een account en zijn je gegevens bij ons bekend. Zo niet, dan moet je eenmalig een account aanmaken door je gegevens in te vullen. Je bestelling wordt automatisch afgeleverd op het factuuradres wil je echter dat de bestelling op een ander adres wordt bezorgd, bijvoorbeeld in het geval dat je onze jars iemand cadeau doet, dan geef je bij afleveradres een ander adres in. Nadat je akkoord bent gegaan met de algemene voorwaarden (hokje aanvinken), klik je op "Volgende". Je contact- en bezorggegevens en je bestelling worden vervolgens nog een keer overzichtelijk weergegeven.Selecteer vervolgens je gewenste betaal methode en klik op “betalen via..”. Op het moment dat de betaling voltooid is wordt je bestelling bij Masonjar gereserveerd. Je gegevens worden niet aan derden verstrekt.Bevestiging per e-mail


Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging van je bestelling op het door jouw opgegeven e-mailadres. Zorg dat je goed je bestelling controleert. Wij verzenden doorgaans 24 uur (met uitzondering van het weekend en feestdagen) na ontvangst van je betaling.

1.2 WORD IK OP DE HOOGTE GEHOUDEN VAN DE VOORTGANG VAN MIJN BESTELLING?

Je krijgt van ons een aantal e-mails om je op de hoogte te houden van de voortgang van je bestelling. Nadat je je bestelling hebt geplaatst, krijg je van ons per e-mail de orderbevestiging. Op het moment dat je bestelling verzonden wordt, krijg je ook hiervan van ons een e-mail ter bevestiging.

1.3 MET WIE WORDT MIJN BESTELLING VERSTUURD?

Alle bestellingen worden met DHL pakketpost verzonden. Als je op werkdagen voor 13.00 uur een bestelling plaatst, heb je het pakket de volgende dag al in huis!

1.4 WAT IS DE LEVERTIJD VAN MIJN BESTELLING?

Wij streven ernaar alle bestellingen die voor 13.00 uur geplaats zijn, dezelfde dag te versturen. Je ontvangt een bevestiging per e-mail als wij je betaling binnen hebben en zodra je bestelling verzonden wordt. Bestellingen die worden gedaan rond de feestdagen en/of in het weekend, kunnen een langere levertijd hebben.

Alle artikelen die wij online verkopen, zijn op het moment dat de producten online worden gezet, ook voorradig en leverbaar vanuit het magazijn. Het kan echter voorkomen dat verschillende klanten in dezelfde tijdsperiode een bestelling plaatsen. Het kan daarom sporadisch voorkomen dat een product alsnog uitverkocht is.

1.5 BETAALMOGELIJKHEDEN

We willen dat je veilig en met plezier winkelt. Daarom gebruiken we alleen betaalsystemen die qua internettechnologie het meest actueel en vertrouwd zijn. Op deze pagina vind je alle mogelijke betaalwijzen terug, zodat je de betaalmethode kunt kiezen die het beste bij je past.

Veilig betalen


De betalingsgegevens die je doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door masonjar.nl worden gelezen of anderszins worden achterhaald. Onderstaande uitleg geeft stapsgewijs aan hoe het betalingstraject verloopt.

Betalingstraject


Je hebt een keuze gemaakt voor een bepaald artikel op de site en je hebt je adres- en bezorggegevens ingevuld. Op je beeldscherm verschijnt het betaalscherm met de verschillende betaalmogelijkheden. Hieruit kies je de gewenste betaalwijze:

Online betalen

Indien je kiest voor een online betaalmethode is bij een succesvolle verwerking je betaling direct bij ons binnen en kunnen wij je order meteen in behandeling nemen.

Transacties met creditcard worden secure afgehandeld, voor de afhandeling van deze transacties maken wij gebruik van de internetkassa van Mollie. Je kunt een beveiligde website herkennen aan het slotje onderin je scherm tijdens het betalen.

Wij bieden je de volgende online betaalmethodes:


iDEAL, online betalen via ABN-Amro, Rabobank, SNS-bank, ING-bank, ASN, Friesland bank, Triodos bank en Van Lanschot.
- Creditcard; wij accepteren EuroCard/MasterCard, Visa
- Home'Pay van ING Bank (voor Belgische klanten van ING bank)
- Bancontact/Mister Cash (voor Belgische klanten van Fintro, Fortis, ING, Dexia, CBC, KBC, AXA of VDK Spaarbank)
- een cadeau- of tegoedbon, uitgegeven door Masonjar.nl

Offline betalen

Bij een offline betaalmethode kan het enige werkdagen duren voordat wij je betaling ontvangen. Omdat je order pas in behandeling wordt genomen op het moment dat wij je betaling ontvangen hebben, dien je rekening te houden met een langere levertijd. Je kunt kiezen uit de volgende offline betaalmethode:

- overboeking via Nederlandse bank- of girorekening
.

Onze servicepartner Mollie

Alle betalingen via masonjar.nl lopen via een beveiligde lijn naar de Payment Provider Mollie geleid. Dit houdt in dat je gegevens gecodeerd verstuurd worden (zgn. secure connection).
Je herkent een beveiligde verbinding aan het slotje onderin je scherm. Op dat moment word je doorgeschakeld van de website vanmasonjar.nl naar het betalingssysteem Mollie. Zodra Mollie je betaling ontvangen heeft, krijgen wij een akkoord binnen en zullen wij je bestelling verwerken.

Orderbevestiging per e-mail


Elke afgeronde bestelopdracht wordt uiteindelijk per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat je je e-mailadres correct op de website ingeeft!
De orderbevestiging per e-mail is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij je order hebben ontvangen

2 B2B
2.1 kan ik bij jullie ook zakelijk bestellen?
Ja dat kan, neem even contact met ons op via info@masonjar.nl voor onze voorwaarden.
Neem contact op
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vandaag besteld morgen verzonden!
Gratis verzending vanaf 50,- binnen Nederland
Grootste aanbod
14 dagen retour garantie