Official dealer Ball Mason Jars
Worldwide Delivery
Delivery between 1-2 working days
Discount for retail/wholesale

Zero Waste op vakantie met Ball Mason Jars

Zero Waste op vakantie met Ball Mason Jars

Dit jaar kamperen? Vergeet Ball Mason Jars niet in te pakken! Ze zijn niet alleen multifunctioneel, maar zorgen ook voor een vermindering van afval. Het onderwerp Zero Waste blijven we onder de aandacht brengen. Zeker tijdens de zomer wanneer veel mensen buiten leven is het belangrijk om bewust om te gaan met verpakkingen en deze te beperken. In deze blog nemen we de Ball Mason Jars mee op vakantie, ontdek de mogelijkheden!

Ball Mason Jars zijn ideaal voor het meenemen van voedsel van thuis

Er gaat niets boven verse ingrediënten van thuis, zoals je zelfgemaakte pastasaus. Handig om mee te nemen, zodat je zeker weet dat je de lekkerste pasta ook op de camping kunt bereiden. Waar kun je pastasaus beter in bewaren dan in Ball Mason Jars? Lekvrij en je ingrediënten blijven super vers.

 

Maak je voortent of terras sfeervol met Ball Mason Jars

Je pasta is bereid, en je hebt Ball Mason Jars over. Gebruik ze ter decoratie van je voortent of terras! Jars zijn echte sfeermakers, met een theelichtje erin maak je van ieder terras een feestje.

 

Of neem een lekker drankje mee naar het strand..

We hebben in het begin al benadrukt dat we het onderwerp Zero Waste belangrijk vinden om onder de aandacht te brengen. Zeker in de zomer, met name op stranden, wordt veel afval gevonden. Neem je zelfgemaakte drankje of smoothie mee naar het strand en help mee met het afvalvrij houden van het strand. Tip! Je krijgt deze zomermaanden een gratis pakje papieren rietjes bij iedere bestelling. Ideaal voor het opdrinken van je smoothie on the go!

Ben jij ook net zo enthousiast over Ball Mason Jars? Deel je ervaringen met ons via Instagram, gebruik #masonjarnl of tag ons @masonjar.nl. We vinden het leuk om van je te horen!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Official dealer Ball Mason Jars
Worldwide Delivery
Delivery between 1-2 working days
Discount for retail/wholesale