Als officiële dealer van Ball Mason Jars hebben wij een grote voorraad aan diverse Mason Jar producten en accessoires. Wilt u zelf Mason Jars verkopen in uw webshop of winkel? Neem dan contact met ons op! Als Mason Jar groothandel leveren wij uw bestelde producten snel en goed verpakt op het door u aangegeven adres.

Wij zijn niet alleen Mason Jar leverancier in Nederland en België, maar kunnen ook leveren in heel Europa! Hierdoor bent u bij ons aan het juiste adres voor uw zakelijke inkopen voor bijvoorbeeld uw restaurant, TV-programma, kookboek, winkel of webshop.


MASON JARS ZAKELIJK INKOPEN

Benieuwd naar de voorwaarden en prijzen van onze Mason Jar groothandel? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Telefoonnummer:     076-2050387
E-mail adres:            info@masonjar.nl 
 

Direct een bestelling plaatsen? Maak dan nu een account aan en bestel online!

 

VOORDELEN VAN MASONJARS ALS UW GROOTHANDEL

• Groot assortiment aan originele Mason Jars en accessoires
• Aantrekkelijke tarieven
• Nederlandse zakenrelatie
• Goed bereikbaar
• Snelle en veilige levering
• Altijd verzekerd van producten van top kwaliteit

Mason Jar Leverancier                         Mason Jar Wholesale                         Mason Jar bulk  

TIP: MASON JARS IN DE HORECA!

Opent u binnenkort een hippe cocktailbar of gezonde lunchroom? Serveer uw drankjes op een originele manier: in een Mason Jar! Wij hebben een groot assortiment aan drinking mugs en andere Jars die ook goed gebruikt kunnen worden voor het nuttigen van drankjes (ook in combinatie met leuke deksels!). Masonjars helpt u graag bij het samenstellen van een compleet pakket dat past bij uw onderneming.